Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Agenda europea del 15 al 26 de juliol

 

Dilluns 15 de juliol 

Barcelona. L’ajuntament de la ciutat organitza les jornades “Ara Barcelona avança amb els fons Next Generation EU” que visualitzarà la capacitat d’atracció que ha tingut la capital catalana d’aquests fons. Més informació.

Brussel·les. La Comissió publica un Eurobaròmetre sobre els drets dels passatgers

Dimarts 16 de juliol

Estrasburg. El Parlament Europeu acull la sessió constitutiva de la X legislatura en què s'elegiran les presidències del Parlament Europeu i de la Comissió Europea, així com la composició de la Mesa, de les comissions i de les delegacions del Parlament Europeu. A més, el dimecres el Parlament Europeu té previst fer una declaració per mostrar el seu suport ferm a Ucraïna. Més informació.  

Dijous 18 de juliol 

Estrasburg. Ursula von der Leyen pronunciarà el seu discurs d’investidura davant del Parlament Europeu. El discurs es podrá seguir en català a la plataforma 3cat. 

Diumenge 21 de juliol 

Emissió a Espanya a les 22:00 hores a La 2 de RTVE del documental Acció Exterior: Un viatge entre bastidors sobre la diplomàcia europea, el paper geopolític de la UE i el mandat de l'Alt representant de la Unió per a Assumptes Exteriors i Política de Seguretat, Josep Borrell. El documental ja està disponible en línia.

Dijous 25 de juliol 

Brussel·les. La Comissió publica l’informe anual sobre l’aplicació del dret de la UE