Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Llocs de treball intel·ligents i reforç de la ciberseguretat a l’Ajuntament de Manresa

Els fons de recuperació impulsen un projecte per digitalitzar i modernitzar l’administració local de la capital del Bages.

treball intel·ligents i reforç de la ciberseguretat a l’Ajuntament de Manresa

L’Ajuntament de Manresa compta amb una subvenció gràcies al Pla de Recuperació de la UE que li permetrà implementar un pla per millorar l’eficiència i la seguretat de les infraestructures tecnològiques, les comunicacions i els serveis digitals municipals. A més, el projecte preveu la creació de llocs de treball intel·ligents de nova generació. Això comporta la implementació d’escriptoris virtuals i la configuració d’un nou sistema de correu electrònic per millorar la mobilitat del personal i promoure el teletreball.

El projecte de transformació digital i modernització dels ens locals és un dels vint-i-cinc projectes subvencionats a administracions de Catalunya i les Illes Balears en el marc dels fons NextGenerationEU.

Aquest projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s’emmarca en el component 11, «Modernització de les administracions públiques», i la inversió 13, «Transformació digital i modernització de les administracions públiques territorials»

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Transformació digital