Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
EYS banner 3
Any Europeu de les Competències

Per què l’Any Europeu de les Competències?

 

Organitzes un esdeveniment o activitat sobre competències?

EYS banner
Benvinguts a l’Any Europeu de les Competències
 • EYS-oBJECTIVE-1

  Promoure la inversió en formació i en millora de les competències, perquè els ciutadans puguin conservar el seu lloc de treball o trobar-ne un de nou. 

 • EYS-oBJECTIVE-2

  Vetllar perquè les competències responguin a les necessitats dels ocupadors gràcies a una cooperació estreta amb els agents socials i les empreses.

 • EYS-oBJECTIVE-3

  Adequar les aspiracions i competències de les persones a les oportunitats del mercat laboral, especialment pel que fa a les transicions verda i digital i a la recuperació econòmica.

 • EYS-oBJECTIVE-4

  Atreure persones de fora de la UE amb les competències que es necessiten.

Principals actes de la UE

 • banner EYOS especial events 1
  Festival de l'Any Europeu de les Competències

  9 de maig: l’inici de l’Any se celebrarà amb un Festival de l’Any Europeu de les Competències el 9 de maig de 2023. El festival enllaçarà activitats relacionades amb les competències que se celebrin a tot Europa. Per saber-ne més, fes clic aquí.  

 • events 2 EYS
  Comptem amb les competències

  8 i 9 de juny: conferència d’alt nivell de parts interessades amb l’objectiu d’estimular el debat entre experts capdavanters, responsables de polítiques públiques i parts interessades i de visibilitzar iniciatives i eines per a problemes relacionats amb les competències, explorant les diverses maneres en què les competències «compten» i importen.  Fes clic aquí.

 • eys event 3
  Setmana Europea de la Formació Professional 2023

  23 al 27 d’octubre: aquest esdeveniment posarà de relleu la importància clau de la formació professional per a gent de totes les edats. Per saber-ne més, fes clic aquí

Com participar-hi

TU faràs que l’Any sigui un èxit!  

Ajudem a dur a terme actes, debats i activitats a Europa relacionats amb les competències que estiguin en consonància amb els objectius de l’Any. Pots afegir el teu esdeveniment al nostre mapa emplenant aquest formulari. Agrairem que empris el logo i el material de comunicació

Fes servir #EuropeanYearofSkills en els teus canals de les xarxes socials i comparteix les teves històries sobre competències amb nosaltres.

Inspira’t, implica’t, forma’t. 

Tots els esdeveniments i activitats de l'Any Europeu