Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Banner aprop teu CAT
Next Generation a prop teu

Projectes «Next Generation a prop teu» i els seus protagonistes

Presentem l’efecte que té el pla NextGenerationEU sobre el terreny, amb projectes transformadors que ja estan en marxa gràcies al treball de centres de recerca, pimes, autònoms, ajuntaments, organitzacions, entitats culturals, institucions, homes i dones d’arreu del país.

Cada mes coneixeràs una nova història «Next Generation a prop teu» i els seus protagonistes. Des de la protecció i el suport als més vulnerables al centre Barnahus fins a la revolució agrícola sostenible de Trasdeza Natur, cada pàgina et mostrarà un projecte innovador, capaç de generar valor afegit i d’inspirar-ne d’altres en àmbits tan diversos com la salut, el desenvolupament rural, l’energia o la conservació de l’entorn. Descobreix, per exemple, com Fossa Systems està canviant la manera en què ens connectem i de quina manera Digianimal està revolucionant la cura dels animals amb l’ajuda de tecnologia punta.

Més que no una simple guia de dates i dies festius aquest calendari és un testimoni de la resiliència, la creativitat i l’esperit emprenedor que hi ha darrere dels projectes executats amb fons NextGenerationEU, que a Espanya es vehiculen principalment a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Et convidem a capbussar-te cada mes en un nou projecte, a conèixer les persones que els fan realitat i a constatar com estan canviant el món en què vivim.

Descàrrega

CALENDARI 2024: NEXT GENERATION A PROP TEU
Highlighted
Publicacions de caràcter general22 novembre 2023
CALENDARI 2024: NEXT GENERATION A PROP TEU