Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Public debates

La volta a Europa en bicicleta solar

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip organitzen un acte el dilluns 2 d’agost al matí a Barcelona per rebre l’expedició de The Sun Trip.

Barcelona és una de les parades del viatge que han emprès 36 persones amb bicicletes equipades amb plaques solars, que recorreran 10.000 quilòmetres en una volta per Europa. Els participants, que van començar l’aventura el 16 de juny a Brussel·les, creuaran fins a 28 països europeus. Pots seguir la ubicació dels participants aquí.

 

  • Sustainable mobility
  • to
  • Barcelona, Espanya

Informació pràctica

On
Arc de Triomf
Passeig de Lluís Companys, 08003 Barcelona Barcelona, Espanya
Quan
to
Llengües
English, Spanish
Organitzador
Lloc web

Descripció

La volta a Europa en bicicleta solar
The Sun Trip

Amb motiu de l’arribada d’una de les expedicions del The Sun Trip Europe 2021 a Barcelona, la Representació de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona i els promotors del tour europeu de bicis solars han organitzat una jornada per presentar la iniciativa i debatre sobre el futur de la mobilitat a Barcelona i a Europa. Podeu seguir la ubicació dels participants aquí.

La jornada començarà el dilluns 2 d’agost a les 10:00 al Passeig Lluís Companys amb unes paraules de benvinguda de Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Sílvia Casorrán, adjunta a l'arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona; i Florian Bailly, fundador de The Sun Trip. A continuació, els participants de The Sun Trip explicaran la seva experiència i debatran amb el públic el futur de la mobilitat sostenible a Europa.

L’aforament és limitat. Per assistir a l’acte presencialment, és imprescindible registrar-se mitjançant aquest formulari. Els assistents que requereixin interpretació hauran de descarregar-se als seus dispositius mòbils l’aplicació Globenti (AppStore/Google Play). Es recomana portar auriculars per poder escoltar la interpretació.