Skip to main content
Logotipo de la Comisión Europea
español
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Pau, llibertat i independència energètica

Tots junts, ens en sortirem

Democràcia, llibertat, igualtat, tolerància i solidaritat: aquests són els valors europeus que ens uneixen. La invasió russa d’Ucraïna també ha posat de manifest que la nostra democràcia, la nostra economia i la nostra independència energètica estan estretament interrelacionades. Cal que tots plegats fem el possible per tenir una energia neta, renovable i produïda a Europa. Aquests objectius només els podrem assolir si fem pinya. Defensem els nostres valors per protegir el nostre futur i el de les nostres famílies, el clima i el planeta.

 

YOU ARE EU!

Democràcia, llibertat i independència energètica
Drets humans solidaritat i energia neta
Unitat, seguretat i energies renovables

Què vol dir «YOU ARE EU»?

«YOU ARE EU» és una invitació perquè tots els europeus s’hi afegeixin per ajudar a transformar els nostres reptes en un futur millor, amb energia neta produïda a Europa. Podem comptar amb la nostra fortalesa, que surt del desig comú de donar forma al món en el qual vivim. YOU ARE EU és el nostre compromís com a europeus, en què cadascuna de les nostres contribucions compta. YOU ARE EU és l’afirmació que podem avançar conjuntament cap a una energia neta i feta a casa. YOU ARE EU és un recordatori que queda molt per fer, però que ho podem fer plegats en benefici de les generacions futures. Els nostres fills i nets ens ajuden a veure clar el camí que tenim davant i el nostre objectiu comú: preservar la democràcia, l’economia i la nostra Unió pacífica i independent.

«Ara més que mai, la solidaritat està escrita en el destí d’Europa. Com més junts ens mantinguem i més units ens mostrem, més probable serà que sortim del proper any com una Unió més forta i podrem preparar més bé el món de demà».

Ursula von der Leyen, presidenta de la Comissió Europea

YOU ARE EU, cadascun de nosaltres

La campanya YOU ARE EU estimula, inspira i s’adreça a persones de tots els països de la UE. YOU ARE EU ens empodera alhora que uneix els nostres valors amb la idea de transformació. Ens connecta com a europeus. Alhora, ens proporciona una direcció per a l’esdevenidor. Afegeix una dimensió de futur a allò que som i ens permet de traçar activament el camí que cal seguir sobre la base de la llibertat, la pau i la solidaritat, amb fonts d’energia netes i independents. YOU ARE EU, cadascun de nosaltres.