Skip to main content
European Commission logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Recursos educatius

En aquest espai trobaràs material didàctic editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, institucions i agències de la UE, així com recursos editats per altres entitats sobre Europa.

Publicacions educatives de la Representació a Barcelona

Presentation | | Representation in Spain – Barcelona

Presentació en Power Point per explicar de forma didàctica els elements més destacats de la Unió Europea.

General publications | | Representation in Spain – Barcelona

Una història divertida que t’aproparà a la Unió Europea, t’ajudarà a descobrir els seus orígens i a entendre que la diversitat ens enriqueix.

General publications | | Representation in Spain – Barcelona

Un mapa actualitzat amb els 27 països de la Unió Europea i informació addiconal com ara les dades de població, superfície, moneda..

Més recursos de les institucions europees

Descobreix més recursos educatius al Learning Corner de la Comissió Europea.
La EU Academy és un espai que conté recursos educatius d'alta qualitat, produïts directament per les institucions europees, per a persones que treballen en les matèries relacionades.
EU Academy ofereix el curs "El sòl, un esclat de vida: el món ocult sota els nostres peus", disponible en castellà, perquè la ciutadania i especialment el professorat adquireixi coneixements especialitzats sobre la biodiversitat del sòl i facilitin als seus alumnes l'oportunitat de realitzar...
EU Academy ofereix el curs "Has vist una espècie exòtica?", disponible en castellà, perquè el professorat i el públic general adquireixi coneixements especialitzats sobre l'impacte i el control de les espècies exòtiques invasores a Europa.
EU Academy ofereix el curs "Pacte d'Alcaldies - Ciutats en acció contra el canvi climàtic!", disponible en castellà, perquè les persones responsables de prendre decisions a nivell municipal i els ciutadans adquireixin coneixements per desenvolupar un pla d'acció climàtica eficient i posar en...

La Representació ha creat diversos filtres interactius per aprendre sobre Europa de forma fàcil, dinàmica i divertida. Creus que sabràs respondre totes les preguntes correctament?

Altres recursos

Eines digitals educatives per aprendre sobre la Unió Europea.
Curs ofert per la Universitat Autònoma de Barcelona a través de la plataforma educativa Coursera per entendre els elements fonamentals que constitueixen la Unió Europea. El curs compta amb la col·laboració del Centre de Documentació Europea de la UAB.