Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Concurs per participar a la Conferència sobre el Futur d'Europa

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza un concurs a les xarxes socials per fomentar la participació entre els joves a la Conferència sobre el futur d'Europa.

La Conferència sobre el Futur d'Europa consisteix en una sèrie de debats protagonitzats pels ciutadans que permetran a les persones de tot Europa compartir les seves idees i contribuir a configurar el nostre futur comú.

És la primera conferència d'aquest tipus: consisteix en un gran exercici democràtic paneuropeu que ofereix un nou fòrum públic per a un debat obert, inclusiu i transparent amb els ciutadans al voltant d'una sèrie de prioritats i reptes clau.

La presidenta Von der Leyen s'ha compromès a donar més veu als europeus sobre les activitats de la UE i el treball que aquesta fa per a ells. Tots els europeus, siguin qui siguin i estiguin on estiguin, poden participar-hi.

L'objectiu de la Conferència és reflectir la nostra diversitat i dur Europa més enllà de les seves capitals, arribant a cada racó de la Unió i reforçant el vincle entre els europeus i les institucions que els serveixen. Per a això, en el marc de la Conferència s'organitzen múltiples actes i debats a tota la UE, alguns d'ells a través d'una plataforma digital multilingüe interactiva. S'anima especialment els joves a participar i compartir les seves idees. Les autoritats europees, nacionals, regionals i locals, així com la societat civil i altres organitzacions, també poden organitzar actes en què participi el major nombre possible de persones.

En aquest context, la Representació de la Comissió Europea a Barceloan organitza una campanya per fomentar la participació dels joves a la plataforma per tal que expressin les seves inquietuds i propostes per al futur de la UE.

 

Com participar-hi?

Del 29 de novembre al 19 de desembre, els residents a Catalunya i les Illes Balears tenen l'oportunitat de participar a la campanya fent contribucions a la plataforma de la Conferència sobre el futur d'Europa.

Bases legals

24 NOVEMBRE 2021
Bases legals - CA
24 NOVEMBRE 2021
Bases legales ES