Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Personalització dels serveis sanitaris a partir de solucions digitals

Rehabilitació pulmonar a partir d’una plataforma digital que connecta pacient, fisioterapeuta i metge i permet la realització del tractament des de casa

Rehub
Font: Bas Peperzak - Unsplash

El projecte REHUB+, impulsat per DyCare, té per objectiu principal cobrir la demanda existent de rehabilitació pulmonar a partir del desenvolupament d’una plataforma de rehabilitació integral personalitzada per a pacients amb malalties respiratòries cròniques, pacients amb seqüeles respiratòries post-covid-19 i problemes musculars. Aquesta solució digital esdevé una eina d’assistència remota a partir de la incorporació de la intel·ligència artificial en els processos. REHUB+ connecta pacient, fisioterapeuta i metge; facilita la realització de tractaments des de casa; afavoreix la incorporació a les activitats de la vida diària bàsiques de manera segura; i contribueix a reduir les despeses dels sistemes de salut amb un model de tractament més econòmic i sostenible. REHUB+ havia aconseguit el Segell d’Excel·lència en la convocatòria Acceleradora del CEI en el marc del programa europeu Horitzó Europa i els fons NextGenerationEU n’han permès viabilitzar el finançament.

El projecte està finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s'emmarca en el Component 17, "Reforma institucional i enfortiment de les capacitats del sistema nacional de ciència, tecnologia i innovació"; Inversió 5, "Transferència de Coneixement".

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
Salut i resiliència econòmica, social i institucional

Finançament

Actors implicats

Participants

BIO-SENSING SOLUTIONS SL