Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Rehabilitació de l’edifici de l’antic ajuntament de Terrassa

El projecte, finançat amb fons Next Generation EU, convertirà l’antiga seu en la casa de l’Esport Terrassenc i de l’Hoquei.

Antic Ajuntament de terrassa

L’Ajuntament de Terrassa rebrà 647.394€ dels fons NextGenerationEU per impulsar el projecte de rehabilitació de l’edifici de l’antic ajuntament. El projecte té un pressupost total de 1.082.454€ i consistirà en la rehabilitació de l’edifici de l’antic ajuntament de Terrassa per convertir-se en la Casa de l'Esport i de l'Hoquei Terrassenc. El nou edifici permetrà la gestió esportiva municipal i promourà les activitats esportives de la ciutat i l'hoquei.

El projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s'emmarca en el Component 14, "Pla de modernització i competitivitat del sector turístic"; Inversió 1, "Transformació del model turístic cap a la sostenibilitat".

Aquest projecte està finançat pel Pla de Recuperació, Agenda urbana i rural, lluita contra la despoblació i desenvolupament de l'agricultura en el Component 2, “Pla de rehabilitació d'habitatges i regeneració urbana”; Inversió 5, " Programa d'impuls a la rehabilitació d'edificis públics (PIREP)".

 

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
Transició verda

Finançament

Actors implicats

Coordinadors

Ajuntament de Terrassa