Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Fomentant la mobilitat sostenible: Descobreix el projecte Moves II

Aquest projecte pretén contribuir a la transició cap a un model de transport més respectuós amb el medi ambient i generar oportunitats econòmiques en la regió.

MOVES 2

El projecte Moves II de la Generalitat de Catalunya té com a objectiu fomentar la mobilitat sostenible i reduir l'ús dels vehicles convencionals en favor de les opcions més respectuoses amb el medi ambient. Aquest programa, en línia amb les polítiques europees de transició energètica, busca promoure l'ús de vehicles elèctrics, híbrids i de gas natural, així com millorar la infraestructura de recàrrega i incentivar la compra d'aquests vehicles.

Una de les principals característiques del projecte Moves II és la concessió de subvencions i ajudes econòmiques als ciutadans, empreses i administracions públiques per a la compra de vehicles de baixes emissions i la instal·lació de punts de recàrrega. Això té com a finalitat fomentar la transició cap a una flota de vehicles més sostenible i accelerar la implantació de la infraestructura necessària per a la càrrega d'aquests vehicles.

A més, el projecte Moves II busca conscienciar la ciutadania sobre els beneficis de la mobilitat sostenible, destacant els avantatges mediambientals i la reducció de les emissions contaminants. També pretén impulsar la innovació i la indústria de vehicles elèctrics a Catalunya, generant noves oportunitats laborals i contribuint al desenvolupament econòmic.

En resum, el projecte Moves II de la Generalitat de Catalunya és una iniciativa encaminada a promoure la mobilitat sostenible a través de subvencions, ajudes i la millora de la infraestructura de recàrrega. Aquest projecte té com a objectiu impulsar el canvi cap a un model de transport més respectuós amb el medi ambient, alhora que fomenta la innovació i genera oportunitats econòmiques per a la regió.

 

 

 

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Transició verda

Finançament

Actors implicats

Coordinadors

Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural - Generalitat de Catalunya