Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Impuls a la mobilitat elèctrica amb un nou sistema centralitzat per a punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Barcelona

El projecte NextGenerationEU implantarà un sistema centralitzat per optimitzar la gestió dels punts de recàrrega de B:SM.  

B:SM Ajuntament Barcelona
B:SM Ajuntament Barcelona

Amb un finançament de 48 000 euros dels fons NextGenerationEU, el projecte té com a objectiu la creació d’un sistema centralitzat i més uniforme per a la millora de la gestió i supervisió dels punts de recàrrega gestionats per l’empresa municipal B:SM. Aquesta nova eina s’integrarà amb els punts de recàrrega actuals, l’aplicació SMOU i el sistema de facturació Business Central (BC). A més, està prevista la seva futura integració amb el sistema de gestió energètica dels aparcaments, de manera que s’habiliti l’opció de càrrega intel·ligent.

Aquest projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s’emmarca en el component  1, «Pla de xoc de mobilitat sostenible, segura i connectada en entorns urbans i metropolitans», i la inversió 2, «Pla d’incentius a la instal·lació de punts de recàrrega públics i privats, a l’adquisició de vehicles elèctrics o de pila de combustible i línies d’impuls a projectes singulars i d’innovació en electromobilitat, recàrrega i hidrogen verd».

 

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Transformació digital

Finançament