Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Una pime de Balaguer rep suport de NextGenerationEU per desenvolupar una nova eina de gestió de dades per al sector turístic

El servei permet automatitzar la tramitació de dades i documents a les agències de viatges i operadors turístics.  

Beroni
Beroni

L’empresa Beroni, amb seu a Balaguer, es dedica des de fa més de trenta anys a desenvolupar serveis informàtics per al sector turístic, especialment per a agències de viatges, operadors turístics i organitzadors professionals de congressos. Ara compta amb una subvenció de 290 008 euros del fons NextGenerationEU per a un projecte, en cooperació amb Viajes Insular, que li permetrà llançar al mercat un producte per facilitar la gestió i tramitació de dades i documents a les empreses del sector turístic. Beroni farà servir les últimes metodologies i tecnologies, com ara Agile Big Data, Business Intelligence i intel·ligència artificial, per assegurar la competitivitat del sector i impulsar la seva transformació digital.

Aquest projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s’emmarca en el component 13, «Impuls a la pime», i la inversió 4, «Programa de digitalització i intel·ligència per a destins i sector turístic».

 

Footer cat Next Gen

 

Pilar Next Generation
  • Transformació digital

Finançament

Actors implicats

Participants

Beroni