Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Jornades informatives

COCEMFE celebra a Barcelona una jornada sobre agenda social europea i persones amb discapacitat

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE), amb la col·laboració de COCEMFE Catalunya, celebra la jornada ‘L'Agenda Social Europea i les persones amb discapacitat.

El Pla d'Acció del Pilar Europeu de Drets Socials i el seu impacte en la ciutadania europea’. El seu objectiu és visibilitzar els principis reflectits en el Pilar Europeu de Drets Socials en relació amb les persones amb discapacitat en matèria d'educació i ocupació, exposant experiències de bones pràctiques que COCEMFE i el seu Moviment Associatiu han identificat a nivell nacional i europeu.

Aquesta jornada pretén posar de manifest com les entitats del Tercer Sector apliquen aquests principis amb la finalitat d'aconseguir una Europa social forta, justa, inclusiva i plena d'oportunitats per a les persones amb discapacitat. Es tracta d'una trobada en la qual es pretén reunir professionals i líders de l'àmbit polític i social de tota Espanya relacionats amb la discapacitat, així com a agents socials de l'entorn laboral i formatiu, ja que són claus en el moment de l'execució de les diferents iniciatives que es proposen des del Tercer Sector.

 

Pots seguir en línia el directe de la jornada a través del seu canal de YouTube.

 

  • drets socials
  • dimarts 3 octubre 2023, 10:00 - 14:00 (CEST)
  • Barcelona, Espanya

Informació pràctica

Quan
dimarts 3 octubre 2023, 10:00 - 14:00 (CEST)
On
Recinte Modernista del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
C/ Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona, Espanya
Llengües
Spanish
Lloc web
Més informació de l'esdeveniment

Descripció