Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Conferències i cimeres

Jornada Co-Vision: Mapejant el patrimoni natural

L’emergència climàtica és un assumpte que ens afecta a tots, però alhora ens pot semblar “massa gran”, ens pot aclaparar. La millor manera de mantenir-se’n informat i de participar activament en la formulació de propostes per tal de mitigar-lo comença per les nostres comunitats: el nostre barri, els nostres veïns, el nostre territori. Intercanviant idees amb persones formades, ben informades i amb perspectives úniques sobre un problema que ens toca a tots. És per això que, en el marc del festival Eufònic, hem organitzat una jornada sobre el canvi climàtic al Delta de l’Ebre.

Aquesta jornada de “Mapatge del Patrimoni Natural”, organitzada en el marc del projecte europeu CO-VISION (cofinançat per la Unió Europea), se celebrarà el proper 10 de juliol, de 10 a 19 h, a la seu a La Ràpita de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) i serà gratuïta i oberta al públic (amb inscripció prèvia).

La intenció és obrir un espai per a l’intercanvi entre científics i artistes locals i la resta dels veïns del Delta, a través de tallers i debats que posen al centre de la conversa el patrimoni natural i el canvi climàtic al Delta de l’Ebre. Fomentar el diàleg i la col·laboració dins de la nostra comunitat per tal de ser part d’un canvi necessari. Així que totes aquelles persones d’entre 14 i 40 anys que vulguin marcar la diferència, hi esteu convidades.

  • política del medi ambient | canvi climàtic
  • dimecres 10 juliol 2024, 10:00 - 19:00 (CEST)
  • External event

Informació pràctica

Quan
dimecres 10 juliol 2024, 10:00 - 19:00 (CEST)
On
La Ràpita
Llengües
Catalan
Lloc web
https://eufonic.net/activitat/jornada-co-vision-mapatge-del-patrimoni-natural/