Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article27 setembre 20211 min read

Biel Glasses i Dermavision guanyen el premi EIT Health Catalyst per a un envelliment sa, dotat amb 50.000 euros

EIT Health, juntament amb vuit col·laboradors mundials que representen prop de 50 països i territoris, han anunciat avui els guanyadors de la ronda inaugural dels Healthy Longevity Catalyst Awards. 

Recerca

Els premis formen part del Healthy Longevity Global Competition: una competició internacional plurianual i multimilionària que busca innovacions innovadores per estendre la salut humana i funcionar més endavant en la vida. 

 21 empreses emergents han rebut un Premi Catalyst d’EIT Health com a part de la competició, i cadascuna rep fins a 50.000 euros de finançament inicial per avançar en el seu producte o servei.

Dues d’aquestes empreses són catalanes: 

  • Biel Glasses SL: Biel Glasses utilitza visió 3D per ordinador i realitat augmentada per crear ulleres electròniques per a persones amb mala visió. Les ulleres adapten la realitat a la capacitat de visió de cada usuari detectant els elements rellevants (obstacles, objectes i cares) i senyalitzant-los. 
  • Dermavision Solutions S.L: Dermavision té com a objectiu millorar la detecció de melanoma i disminuir els costos associats a la malaltia amb un dispositiu autònom d’acció ràpida. 

Detalls

Data de publicació
27 setembre 2021