Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa8 novembre 2023Representation in Spain – Barcelona1 min read

La Comissió Europea participa en un fòrum empresarial a Tarragona sobre el jovent i el futur de l’agricultura a la UE

Barcelona, 8 de novembre de 2023

La Comissió Europea participa demà a Tarragona en el fòrum empresarial de cooperatives agràries europees. La trobada aplegarà més de 300 joves agricultors d’arreu de la Unió Europea amb l’objectiu de promoure el diàleg intergeneracional sobre el futur del sector agrícola i la successió generacional. El fòrum, organitzat per la Confederació General de Cooperatives Agràries (COGECA) i Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona els dies 9 i 10 de novembre. 

Maciej Golubiewski, cap de gabinet del comissari europeu d’Agricultura, Janusz Wojciechowski, participarà en la sessió inaugural del fòrum juntament amb el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació en funcions, Luis Planas.

Ricard Ramon i Sumoy, cap adjunt de la Unitat d’Orientació Política de la Comissió Europea, també participarà en el fòrum per parlar sobre el futur de la política agrícola de la UE, així com dels reptes i les oportunitats per a la nova generació d’agricultors europeus. A més, representants de diverses cooperatives agràries europees compartiran les seves experiències i estratègies reeixides per incrementar la participació dels joves en la governança de les cooperatives.

Més informació

Detalls

Data de publicació
8 novembre 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona