Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa30 juny 2023Representation in Spain – Barcelona1 min read

La presidenta Von der Leyen i el Col·legi de Comissaris participaran a Madrid en la inauguració de la Presidència espanyola del Consell de la UE

La presidenta Ursula von der Leyen visitarà Madrid dilluns que ve, juntament amb la resta de comissaris europeus, per participar en la inauguració de la Presidència espanyola del Consell de la Unió Europea.

logo presidencia española 2023

 

En primer lloc visitaran la Galeria de les Col·leccions Reials i seran rebuts per Pedro Sánchez, president del govern, i pels membres del govern espanyol.

La presidenta celebrarà una reunió bilateral amb el president Sánchez i els comissaris, per la seva banda, es reuniran amb els seus homòlegs del govern espanyol per abordar la situació actual en els àmbits de la geopolítica i els afers exteriors, les transicions energètica i digital, l’economia, la democràcia i els valors europeus, així com sobre la seguretat al continent europeu.

La presidenta i el Col·legi de Comissaris assistiran a un dinar amb els membres del govern espanyol en ple per parlar sobre les prioritats de la Presidència espanyola del Consell. A les 14:45 (CEST) es durà a terme una roda de premsa amb la presidenta Von der Leyen i el president Sánchez que es retransmetrà en directe per Ebs+.

Finalment, la presidenta i el Col·legi de Comissaris participaran en una recepció oficial al Palau Reial amb Sa Majestat el Rei Felip VI i els membres del govern espanyol.

Detalls

Data de publicació
30 juny 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona