Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article19 agost 20211 min read

La startup catalana Psious finalista de l’EIT Digital Challenge 2021

Psious, startup que fa servir la realitat virtual per tractar trastorns mentals, lluitarà a la final de la competició més gran d’Europa a escala digital per guanyar un suport al creixement internacional per un import total de 250.000 euros. 

EIT Challenge
EIT Challenge

L’EIT Digital Challenge té lloc per vuitè any consecutiu i se centra en ampliacions digitals de “deep tech” amb una oferta de productes diferenciada, aprofitant tecnologies digitals sofisticades i difícils de reproduir que alimenten la transformació digital. Els finalistes van ser escollits entre 409 candidats i provenen de 10 països europeus diferents. 

Els guanyadors seran escollits en un acte final celebrat en línia el 21 de setembre, on els finalistes es presentaran davant d’un jurat d’experts i competiran per premis per un import total de 250.000 euros. 

El paquet de premis inclou un suport de l'any complet de l'EIT Digital Accelerator, per valor de 50.000 euros, per a les tres empreses guardonades. L’EIT Digital Accelerator donarà suport als guanyadors de l’EIT Digital Challenge a l’hora d’ampliar el seu negoci a Europa, ajudant-los a assegurar clients internacionals en mercats objectiu i augmentant el finançament del creixement. A més, el guanyador del primer premi rebrà un premi en metàl·lic de 100.000 euros. 

L’exclusiu esdeveniment final d’EIT Digital Challenge és una oportunitat única per connectar-se amb els més importants equips tecnològics europeus, grups d’interès en innovació, inversors i representants de la indústria. Durant l’esdeveniment, els participants podran organitzar reunions comercials amb els finalistes i altres destacats escaladors de l’ecosistema EIT Digital a través d’una plataforma de trobada en línia. 

Detalls

Data de publicació
19 agost 2021