Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article31 maig 2023Representation in Spain – Barcelona

L’alt representant de la UE per a Afers Exteriors i Política de Seguretat participa en la Reunió Cercle d’Economia a Barcelona

borrell

Barcelona. 29 de maig de 2023. L’alt representant i vicepresident, Josep Borrell, ha participat en la inauguració de la XXXVIII edició de la Reunió Cercle d’Economia “Reactivar el Futur – Economia, Geopolítica i Oportunitats de Progrés” aquest dilluns a Barcelona. L’alt representant ha conversat sobre geopolítica amb Pol Morillas, director del CIDOB i vocal de la junta directiva del Cercle. Durant la seva intervenció, Borell ha abordat els principals reptes geopolítics d’Europa com ara la invasió russa d’Ucraïna, la polarització internacional i la rivalitat comercial amb la Xina. Pel que fa al futur de la UE a l’escena mundial, Josep Borrell ha destacat que “després de la guerra caldrà construir un nou sistema de seguretat a Europa. I s’hauran de definir les nostres relacions amb la Xina i amb el sud global.”

A la Reunió Cercle d’Economia, que se celebra a l’hotel W del 29 al 31 de maig, hi participen representants polítics i institucionals d’alt nivell, líders empresarials i altres personalitats nacionals i internacionals. Al llarg de tres dies s’organitzen debats, conferències i taules rodones sobre els principals reptes socials i econòmics i els desafiaments mundials, amb l’objectiu d’explorar solucions que passin per la col·laboració europea, la innovació i la justícia social.

borrell 3
borrel 4

 

Podeu veure la intervenció de l’alt representant al seu perfil de Twitter @JosepBorrellF i a @ComissioEuropea i també a continuació:

 

Detalls

Data de publicació
31 maig 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona