Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article31 octubre 2023Representation in Spain – Barcelona1 min read

L'Edifici de la Fundació Pasqual Maragall és Finalista als Premis REGIOSTARS 2023 pel Reconeixement del Públic

Fundació Pasqual Maragall

La ronda final de REGIOSTARS 2023, que es va celebrar durant la EURegionsWeek, ha presentat els cinc projectes finalistes al públic i al jurat. El període de votació pública romandrà obert fins al 14 de novembre de 2023.

L'edifici de la Fundació Pasqual Maragall per a la investigació de l'Alzheimer, cofinançat amb fons FEDER a Catalunya, és un dels cinc finalistes en la categoría destinada a impulsar una Europa més competitiva i intel·ligent.

El 11 d'octubre, s'han anunciat els cinc projectes finalistes d'aquesta categoria, i l'edifici de la Fundació Pasqual Maragall, situat al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, és un dels destacats. Aquesta infraestructura innovadora ha rebut 2.5 milions d'euros d'ajut dels fons FEDER per avançar en la investigació de l'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

La presentació d'aquest projecte ha tingut lloc davant del jurat i del públic assistent, i ha rebut un gran suport en la votació del públic. Aquestes votacions es combinaran amb la votació pública oberta des del 14 de setembre fins al 14 de novembre. Les persones interessades a votar pel seu projecte preferit encara poden fer-ho a través del lloc web https://regiostarsawards.eu/.

La defensa i presentació del projecte va ser realitzada per la Sra. Glòria Oliver, gerent de la Fundació Pasqual Maragall i del BarcelonaBeta Brain Research Center (BBRC). A més, en representació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Aleix Cubells, Director General de Fons Europeus i Ajuts d'Estat, va assistir a l'acte.

Els guanyadors de cada categoria, així com el guanyador del Premi del Públic, determinat per les votacions ciutadanes, es donaran a conèixer el 16 de novembre. La cerimònia de lliurament dels premis se celebrarà a Ostrava (Txèquia) i comptarà amb la presència de la Comissària Elisa Ferreira.

 

Més información de la Fundació Pasqual Maragall

Més información dels premis REGIOSTARS 2023

 

 


 

Detalls

Data de publicació
31 octubre 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona