Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article19 octubre 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Premi europeu per al projecte ANYWHERE, coordinat pel CRAHI de la UPC

Els Security Innovation Awards reconeixen la importància de la recerca impulsada per la Unió Europea en l'àmbit de la seguretat civil i premia grans exemples d'investigació en seguretat.

Security Innovation Awards

El projecte europeu ‘EnhANcing emergencY management and response to extreme WeatHER and climate Events’ (ANYWHERE), coordinat pel Centre de Recerca Aplicada en Hidrometeorologia (CRAHI) de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC), ha estat reconegut amb el Resilience Award 2022. Aquest guardó atorga un premi general i tres premis temàtics, a la Innovació en Seguretat, a la Tecnologia Innovadora i a la Resiliència. 

 

Amb ANYWHERE, dirigit per l’investigador Daniel Sempere, s’ha desenvolupat una plataforma multirisc de detecció primerenca d’àmbit europeu per anticipar-se als riscos derivats de fenòmens meteorològics i climàtics extrems abans que es produeixin, que s’ha pogut validar a set llocs pilot climàticament diversos d’Europa. En el projecte, finançat pel programa Horizon 2020, hi ha participat un consorci format per 34 organitzacions d'11 països europeus, amb representants del món científic (universitats i centres de recerca), desenvolupadors de tècniques de previsió, autoritats gestores d'emergències a nivell nacional, regional i local (administració), així com empreses del sector (indústria). 

Detalls

Data de publicació
19 octubre 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona