Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa10 juliol 20201 min read

Premis RegioStars 2020: s’obre la votació pública per escollir el millor projecte entre els 25 finalistes

Brussel·les, 10 de juliol del 2020

  • Entre els finalistes s’hi troba un projecte de Viladecans per promoure la transició energètica

La Comissió Europea va anunciar ahir els 25 finalistes del concurs RegioStars 2020, que premia els millors projectes de la política de cohesió de la UE en cinc categories. S’anima al públic a votar el seu projecte preferit entre tots els projectes fins al 15 de setembre.

Un jurat independent ha seleccionat 5 finalistes per cada categoria entre les 206 candidatures que s’han rebut aquest any i que són una xifra rècord en la història del certamen. En la categoria 4 “participació ciutadana per ciutats europees cohesionades” s’hi troba el projecte Vilawatt que s’ha dut a terme a Viladecans amb fons  del programa europeu d’Accions Urbanes Innovadores per impulsar la transició energètica a través de la creació d’una associació público-privada en la qual els ciutadans hi juguen un paper fonamental.

Els guanyadors de les 5 categories RegioStars 20202 i el guanyador del Premi del Públic s’anunciaran el 14 d’octubre de 2020 durant la Setmana Europea de les Regions i Ciutats, que tindrà lloc a Brussel·les.

Més informació

Podeu conèixer tots els projectes i votar el vostre preferit aquí

Detalls

Data de publicació
10 juliol 2020