Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa14 desembre 2023Representation in Spain – Barcelona1 min read

Presentació del darrer Eurobaròmetre: les preocupacions de la ciutadania espanyola i la seva percepció de la Unió Europea

La Representació de la Comissió Europea a Espanya convoca els mitjans de comunicació perquè acudeixin a la presentació dels principals resultats del darrer Eurobaròmetre estàndard per a Espanya, que tindrà lloc dimarts, 19 de desembre.  

 

En un context d’especial rellevància, ja que al desembre de 2023 acaba la Presidència espanyola del Consell de la UE, i de cara a les eleccions europees que se celebraran el juny de 2024, l’enquesta tracta qüestions clau, com ara la visió de la ciutadania espanyola sobre els principals problemes que afronta Espanya i la seva percepció de la UE en relació amb diversos àmbits.  

 

A la presentació participarà Lucas González Ojeda, director en funcions de la Representació de la Comissió Europea a Espanya.  

  • Data: dimarts, 19 de desembre. 
  • Hora: 11.30-12.30 h. 
  • Lloc: Sala Europa, Comissió Europea. Representació a Espanya. Paseo de la Castellana, 46. 
  • Aforament limitat. Si voleu assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència: comm-mad-prensaatec [dot] europa [dot] eu (comm-mad-prensa[at]ec[dot]europa[dot]eu) 

 

Després de la presentació, se servirà vi DO espanyol. 

L’Eurobaròmetre, que es publica dues vegades l’any, és el principal instrument de la Unió per mesurar l’estat de l’opinió pública de la ciutadania europea pel que fa a matèries relacionades amb la UE, així com a altres qüestions socials i polítiques.

Detalls

Data de publicació
14 desembre 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona