Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article5 octubre 20201 min read

Quin hauria de ser el futur de les zones rurals? Ajuda’ns a elaborar la nova estratègia a llarg termini de la Comissió Europea!

hzvfpwum.jpg
© EU
La Comissió Europea ha obert una consulta pública fins el 30 de novembre a mitjanit per escoltar les opinions i punts de vista de ciutadans i principals actors de les zones rurals per donar forma a la seva nova estratègia a llarg termini de la UE.

Un dels compromisos de la Comissió Europea és el de desenvolupar una visió a llarg termini per les zones rurals. Per això, és necessari saber com és la vida en aquestes àrees arreu d’Europa i conèixer quins són els elements clau per garantir-ne la prosperitat.

Entre altres temes, la Comissió pregunta sobre:

  1. Les necessitats de les zones rurals en l’actualitat
  2. Els elements que fan que les zones rurals siguin atractives
  3. Les oportunitats pel futur de les zones rurals
  4. La governança en les zones rurals
  5. Preguntes optatives sobre la Política agrícola comuna (PAC) i el desenvolupament territorial.

A qui va dirigida?

Aquesta consulta vol recollir els punts de vista de les parts interessades, com ara la població de zones rurals, urbanes i intermèdies; administracions locals, regionals, nacionals i europees; organitzacions que representin interlocutors socials, la societat civil i els consumidors; ONG que es centrin especialment en les zones rurals; parts interessades del sector privat; i entitats acadèmiques, educatives, de formació o d’investigació.

Com hi puc participar?

Per donar la teva opinió, respon aquest qüestionari. Si per algun motiu no fos possible respondre’l digitalment, pot posar-se en contacte amb AGRI-EVALUATIONatec [dot] europa [dot] eu (AGRI-EVALUATION[at]ec[dot]europa[dot]eu). Pot enviar les seves respostes en qualsevol de les llengües oficials de la UE.

Per motius de transparència, s’insta a les organitzacions i empreses que participin en consultes públiques a inscriure’s al Registre de Transparència de la UE.

Dades personals i privacitat

La Unió Europea es compromet a respectar la vida privada dels usuaris. Quan es porten a terme consultes públiques, seguim la política de protecció de les persones físiques en matèria de tractament de dades personals per les institucions comunitàries, basada en el Reglament 45/2001 relatiu al tractament de dades personals per les institucions de la UE del Parlament Europeu i del Consell, de 18 de desembre de 2000.

Més informació sobre la protecció de dades personals.

Detalls

Data de publicació
5 octubre 2020