Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa30 juliol 20212 min read

Rebuda de l’expedició 'The Sun Trip' i debat sobre mobilitat sostenible

L’acte, organitzat per la Representació de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip, forma part dels debats de la Conferència sobre el Futur d’Europa

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip organitzen un acte el dilluns 2 d’agost a les 10h a l’Arc de Triomf per rebre l’expedició de The Sun Trip que ha arribat aquests dies a la ciutat i debatre sobre el futur de la mobilitat sostenible en el marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa. L’acte comptarà amb interpretació i es podrà seguir també a través del canal de Youtube de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Presentació de la iniciativa The Sun Trip i debat sobre mobilitat sostenible

Quan: dilluns 2 d’agost de 2021

10h paraules de benvinguda,

10:15h presentació de la iniciativa The Sun Trip

10:30h (fins les 11:30h) debat sobre el futur de la mobilitat sostenible amb els participants

 

On: Arc de Triomf, Passeig de Lluís Companys. Barcelona

 

 

Barcelona és una de les parades del viatge que han emprès 36 persones amb bicicletes equipades amb plaques solars, amb què recorreran 10.000 quilòmetres arreu d’Europa. Els participants, que van començar l’aventura el 16 de juny a Brussel·les, creuaran fins a 28 països europeus. Es pot seguir la ubicació dels participants en temps real aquí.

 

Aprofitant l’arribada d’una expedició d’aquesta volta a Europa, la Representació de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona i The Sun Trip han organitzat una jornada per presentar la iniciativa i debatre sobre el futur de la mobilitat a Barcelona i a Europa.

 

La jornada començarà a les 10h i comptarà amb la participació de Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Sílvia Casorrán, adjunta a l’arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona; i Florian Bailly, fundador de The Sun Trip. A les 10:15h, els responsables de la iniciativa presentaran el projecte i l’acte es clourà amb un debat sobre el futur de la mobilitat sostenible amb els participants de la iniciativa i el públic.

 

L’acte comptarà amb interpretació simultània i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de la Comissió Europea a Barcelona.

 

Preguem als mitjans de comunicació i periodistes interessats que ens confirmeu assistència en resposta a aquest correu (comm-bcn-premsaatec [dot] europa [dot] eu (comm-bcn-premsa[at]ec[dot]europa[dot]eu)).

Detalls

Data de publicació
30 juliol 2021