Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article8 febrer 2023Representation in Spain – Barcelona

Sostre Cívic guanya el Premi d’Innovació Social del Consell Europeu d’Innovació

En l’edició d’enguany s’han guardonat tres iniciatives centrades en projectes que afronten el repte de la innovació per a habitatges assequibles i sostenibles a Europa

Sostre Cívic
Foto: Sostre Cívic

L'entitat Sostre Cívic ha estat una de les tres entitats guardonades, juntament amb EET (Àustria) i RE Learn (Itàlia), amb el Premi d'Innovació Social del Consell Europeu d'Innovació.


El projecte presentat per Sostre Civil implementa de forma satisfactòria un model alternatiu d'habitatge, més just i més accessible, sense ànim de lucre, no especulatiu i transformador.


La innovació social és crucial per augmentar la resiliència i donar suport a la transformació de l'economia, alhora que posa l'atenció en les persones. Amb aquest concurs, que enguany celebra la desena edició, donem suport a les innovacions socials que aportin valor social, ambiental i econòmic. Els tres guanyadors de l'edició 2022 són entitats que contribueixen sobre manera amb els seus projectes al futur dels europeus.


A més del premi, dotat amb 50.000 euros per a cada guanyador, aquests també podran participar en una sessió de dos dies a l'Acadèmia d'Innovació Social. Aquesta ofereix serveis d'acceleració empresarial (és a dir, formació amb enfocament neurocientífic i creatiu) per ajudar els 19 finalistes d'EUSIC a desenvolupar i ampliar les seves idees.


Durant la primera fase del concurs es van rebre 28 sol·licituds. D'aquestes, 21 van ser seleccionades com a finalistes i convidades a presentar-se a la segona fase.

 

Més informació

Sostre Cívic rep el Premi d’Innovació Social de la Comissió Europea

The European Social Innovation Competition (EUSIC) 2022: the winners

Detalls

Data de publicació
8 febrer 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona