Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article5 octubre 2020

Un grup d’estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Vallès de la UPC guanyen el premi d’arquitectura per a joves talents

capture_24.png
© EU
Aquest dilluns la Directora General Adjunta d’Educació, Joventut, Esport i Cultura de la Comissió Europea, Viviane Hoffman, ha anunciat els guanyadors del Young Talent Architecture Award 2020. Aquest certamen, destinat a joves talents, premia els millors treballs de final de carrera i  forma part del Premi d’Arquitectura de la UE que organitza la Fundació Mies van der Rohe amb el suport del programa Europa Creativa de la Comissió Europea. Entre els guanyadors de l’edició d’enguany s’hi troba un grup d’estudinats de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria  del Vallès de la UPC.

Álvaro Alcázar Del Águila, Eduard Llargués, Roser Garcia i Sergio Sangalli han obtingut un dels premis del Young Talent Architecture Award 2020 amb el projecte “OASI” per renaturalitzar la ribera del Llobregat en el seu pas per Sallent.

Els altres guanyadors són estudiants de la Universitat KU de Lovaina, de la London Metropolitan University, i de la Universitat de Talca a Xile. A més, també s’han anunciat els guanyadors de l’edició asiàtica que provenen de l’escola d’arquitectura de Seul (Corea), de la Univeristat de Tianjin (la Xina) i de la universitat de Ahmedabad (la Índia).

Els guanyadors de l’YTAA rebran 5.000 euros per impulsar el seu desenvolupament professional i l’inici de la seva carrera. A més, també es  beneficiaran d’un perfil a World-Architectes.com, de la creació d’una xarxa d’arquitectes i crítics implicats en el Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea-Premi Mies van der Rohe; i de la visibilitat que els donarà l’exposició YTAA 2020 a Venència i en universitats de tot el món.

Més informació

Detalls

Data de publicació
5 octubre 2020