Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Europa ens mou per créixer

Europa ofereix moltes eines perquè puguis viatjar, formar-te, compartir i créixer. Aquí tens un recull de tots aquests recursos que t'ajudaran en cada etapa de la teva vida.

Europa et brinda un gran ventall de recursos perquè puguis seguir creixent al llarg de la teva vida. Aquí en tens una selecció!

 

Pràctiques a les institucions europees

Has pensat mai a treballar a les institucions europees? Hi trobaràs un ambient molt divers i on coneixeràs persones de molts països. Pot ser una molt bona manera de seguir creixent professionalment!

Pràctiques a la Comissió Europea

Pràctiques al Parlament Europeu

A més, pots fer pràctiques a moltes altres institucions i agències europees! Descobreix quan i com aquí:

Més informació sobre pràctiques a la UE

 

Xarxa d'ocupació EURES

Si busques feina o t'agradaria treballar en un altre país d'Europa, dona un cop d'ull a la pàgina d'Eures, una xarxa de cooperació entre els serveis d'ocupació dels països europeus!

Més informació

 

Beques Marie Skłodowska Curie Actions (MSCA)

Europa dona suport a la recerca i especialment als joves investigadors amb programes com el Marie Skłodowska Curie Actions, amb què la UE concedeix beques per finançar la recerca doctoral i postdoctoral.

Més informació

 

European Youth Event (EYE)

La trobada de la joventut europea o EYE se celebra cada dos anys i representa una oportunitat única per a milers de joves europeus que es volen fer sentir. Durant l'esdeveniment, s'intercanvien idees i perspectives sobre temes que afecten a la joventut i els participans es reuneixen amb responsables polítics europeus i oradors amb una àmplia experiència professional.

Vull participar a l'EYE!

 

EUreka!

Un grup de quatre estudiants del Grau en Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra posen veu a una sèrie de dotze episodis de temàtica europea.

Escoltar el podcast

Europa ens mou