Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Europa ens mou per descobrir

Europa ens permet viatjar, estudiar, treballar i viure lliurement arreu del continent. Fent-ho, exerceixes un dels teus drets fonamentals com a europeu. La Unió Europea t'ofereix totes aquestes eines perquè ho puguis fer fàcilment!

La Unió Europea és el lloc ideal perquè puguis viatjar, formar-te i descobrir. Amb un gran nombre de països, cultures i llengües, moure’t per Europa és una experiència única que et permetrà conèixer noves maneres de fer, idees i persones, aprendre més idiomes i costums, així com fer amistats de bagatges molt diferents!

Entenc que vols dir “different backgrounds”, però a mi no em funciona en català… Potser “amb bagatges molt diferents”?

Quines eines t’ofereix la UE? Aquí en tens algunes!

 

Fes un voluntariat a Europa amb el Cos Europeu de Solidaritat

El Cos Europeu de Solidaritat (EU Solidarity Corps) t’ofereix la possibilitat de fer voluntariats, ja sigui individualment o en grup, en altres països europeus perquè puguis contribuir a fer una Europa més verda i més solidària. Ah! I tens les despeses cobertes!

Vull fer un voluntariat

 

Tens 18 anys? Aconsegueix un dels 35.000 bitllets #DiscoverEU

Els residents a Europa de 18 anys tenen l’oportunitat de descobrir Europa en tren pel seu propi compte, o acompanyats d’amics de la mateixa edat. Dues vegades l’any, sortegem milers de bitllets. Demana el teu!

Vull un bitllet #DiscoverEU

 

Xarxa d'ocupació EURES

Si busques feina o t'agradaria treballar en un altre país d'Europa, dona un cop d'ull a la pàgina d'Eures, una xarxa de cooperació entre els serveis d'ocupació dels països europeus!

Més informació

 

Europa ens mou