Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Europa ens mou pel planeta

El canvi climàtic, la protecció de la biodiversitat, l'economia circular... Els joves europeus podem involucrar-nos de moltes maneres per protegir el nostre planeta. Aquí t'expliquem com!

Protegir el planeta en què viuran les futures generacions és una gran prioritat de la Unió Europea. Per això, Europa serà el primer continent climàticament neutre el 2050! Per aconseguir-ho, impulsem moltes mesures per reduir l’impacte dels humans en el clima i adaptar-nos a les conseqüències del canvi climàtic.

Tot això va acompanyat d’accions per impulsar l’economia circular, fer servir fonts d’energia renovable i recuperar la salut del sòl, dels rius i dels oceans, entre moltes altres iniciatives!

I tu, com pots contribuir-hi? Doncs de moltes maneres, aquí t’ho expliquem.

 

Plantem 3.000 milions d’arbres a Europa!

Contribueix a fer d’Europa un continent verd i sostenible plantant el teu arbre per fer possible que el 2030 n’hàgim plantat 3.000 milions.

Planta el teu arbre

 

Let’s Clean Up Europe!

Cada any, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona dona suport a la recollida de residus en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe.

Més informació

 

Amplia els teus coneixements sobre medi ambient amb EU Academy

La Unió Europea ofereix cursos online gratuïts a través d’EU Academy perquè puguis introduir-te i aprofundir en els teus coneixements sobre temes ambientals, com ara la biodiversitat del sòl o l’impacte de les espècies invasores.

EU Academy

 

Participa al Pacte de la UE pel Clima

La Unió Europea ha impulsat un moviment al voltant d’una causa comuna: construir una Europa sostenible i climàticament neutra com a tard el 2050. El Pacte Europeu pel Clima reuneix persones i organitzacions d’arreu d’Europa, des de l’àmbit local a governs estatals, per tal d’aconseguir-ho. Tu també pots prendre-hi part!

Més informació

Aquí tens catorze accions quotidianes que pots fer per reduir la teva petjada climàtica, fer-ho saber i fer que més gent s’hi animi.

Europa ens mou