Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Creació de noves escoletes 0-3 anys a l’illa d’Eivissa

NextGenerationEU finança un projecte per millorar l’oferta pública de primer cicle d’educació infantil amb 171 noves places

NOVES ESCOLETES 0-3 ANYS A L’ILLA D’EIVISSA

Els municipis d’Eivissa Vila, Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu i Sant Joan de Labritja, a l’Illa d’Eivissa, comptaran amb 171 places de nova creació de primer cicle d’educació infantil a partir del curs 2024-2025. En concret es craran 67 places al centre d’educació infantoil El Cantó a Eivissa i a la nova escoleta Sant Rafel de Sant Antoni de Potmany; 18 places al centre del Benirràs a Sant Joan de Labritja i 19 places al Menuts de Santa Eulària. Aquesta intervenció de millora i ampliació de l’atenció educativa als alumnes de zero a tres anys comporta la construcció de nous centres i l’adaptació dels existents. A més de la inversió en obra i treballs d’adequació d’espais es contempla l’equipament les instal·lacions i la compra de mobiliari necessari per a la posada en funcionament. 

En el conjunt de les Illes Balears i en el període 2021 a 2024, es crearan 1.749 noves places públiques de zero a tres anys gràcies a la construcció de vint-i-vuit nous centres i l’ampliació de deu instal·lacions existents.

 

El projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s'emmarca en el Component 21: “Modernització i digitalització del sistema educatiu, inclosa l’educació de 0-3 anys” i Inversió 1. “Creació de places de primer cicle d’educació infantil de titularitat pública”

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
Polítiques per a la propera generació

Finançament

Actors implicats

Participants

AJUNTAMENT D’EIVISSA

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMAN

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA