Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article13 octubre 2021

Docents de l'Institut Guillem Catà de Manresa assisteixen a una sessió formativa a Croàcia per explorar l’ús de noves eines digitals en l’ensenyament

El centre participa en el projecte EuroDigiCultHer, del programa Erasmus+, en què sis entitats educatives de la UE cooperen per aprofitar les possibilitats que ofereix la digitalització de l’ensenyament i per protegir el patrimoni cultural europeu.

INS Guillem Catà

L’INS Guillem Catà de Manresa, juntament amb cinc centres més d’Hongria, Grècia, Portugal, Itàlia i Croàcia, han participat en la primera sessió formativa del projecte d’Erasmus+ EuroDigiCultHer. En aquesta ocasió, tres docents de cada institució s’han desplaçat a la ciutat croata de Osijek per rebre formació sobre noves metodologies en l’ensenyament. En aquest sentit, els participants han pogut conèixer de prop de quina manera el centre d’aquella ciutat aprofita l’ús d’apps i learning scenarios virtuals per millorar la impartició de les classes.

Properament, l’INS Guillem Catà enviarà docents i alumnes de cicles formatius de les especialitats de fusta i moble als altres centres involucrats en el projecte, on treballaran amb la plataforma Europeana per tal de conèixer el patrimoni cultural de cada territori durant quatre dies. Per la seva banda, el centre manresà també rebrà docents i estudiants de les altres institucions associades, els quals coneixeran l’experiència del centre en l’ús de la gamificació com a eina educativa i en la creació d’un centre energèticament autosuficient creat pels alumnes. Les estades del programa EuroDigiCultHer es prolongaran fins al curs 2022-23 i involucraran fins a setze alumnes de cada centre.

Més informació

Projecte EuroDigiCultHer

Erasmus+ per a docents

Plataforma Europeana

Fotografies de la sessió formativa a Osijek, Croàcia

Detalls

Data de publicació
13 octubre 2021