Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa25 octubre 2022Representation in Spain – Barcelona

Premi de la UE als millors treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea

Oberta la convocatòria ‘Europa Jove’ de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa pel curs 2022-2023

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen la segona edició del ‘Premi Europa Jove’ de treballs de recerca de batxillerat amb l’objectiu de promoure el coneixement, l’estudi i l’interès dels joves per la Unió Europea. Es tracta de l’únic guardó que distingeix treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea.  

El premi està obert a tot l’alumnat de batxillerat de centres de Catalunya que hagi o estigui portant a terme un treball de recerca sobre algun dels temes marcats a l’agenda estratègica de la Unió Europea (el Pacte Verd Europeu, la transició digital, la recuperació econòmica, el paper d’Europa al món, la promoció de l’estil de vida europeu i l’impuls a la democràcia europea).

El ‘Premi Europa Jove’ té una dotació de 700€ que es concedirà a un únic treball guanyador. Tot i això, el jurat podrà fer mencions especials als treballs que consideri oportuns. El premi també inclou una visita de formació a les institucions europees a Brussel·les

El termini de presentació de treballs finalitza el 16 d’abril de 2023.

El lliurament del premi tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona. El treball guanyador es publicarà a les pàgines web de la Fundació Catalunya Europa (www.catalunyaeuropa.net) i de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (ec.europa.eu/barcelona)

 

Més informació i bases del premi Europa Jove

Detalls

Data de publicació
25 octubre 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona