Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article1 juliol 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Visita a Barcelona del vicepresident de la Comissió Europea, Margaritis Schinas, per mantenir reunions d'alt nivell amb actors polítics i econòmics de Catalunya

Durant la visita, Schinas s'ha reunit amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, Foment del Treball, ha inaugurat la Conferència Anual de Medicienes for Europe i ha entregat els diplomes a l'Academia Europea Leadership.

Schinas-Aragonès

 

Margaritis Schinas, vicepresident per a la Promoció de l’Estil de Vida Europeu, ha estat a Catalunya, Espanya, aquest dijous, 30 de juny, per pronunciar la ponència inaugural de la 27a Conferència de Medicines for Europe, que s'ha celebrat a Sitges. En el seu discurs, ha afirmat que "la revisió de la legislació farmacèutica europea tindrà l'objectiu d'impulsar el potencial dels medicaments genèrics i biosimilars". "Per assegurar la disponibilitat de medicaments i reduir la despesa farmacèutica, necessitem invertir més en aquest sector", ha afegit.

 

Schinas també ha visitat la planta de fabricació de principis actius per a antibiòtics de Centrient a Santa Perpètua de Mogoda. "Molt impressionat per la planta de producció i el compromís de Centrient amb els medicaments sostenibles i innovadors", ha declarat.

 

Durant la seva estada a Catalunya, Schinas s'ha reunit amb el president Pere Aragonès al Palau de la Generalitat. El vicepresident ha qualificat de "constructiva" una trobada en què s'ha parlat de reptes com ara la situació d'Ucraïna, la migració, la sanitat, la recuperació i l'autonomia estratègica.

 

A més, Schinas ha participat en una taula rodona amb Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball, i altres personalitats del món de l’empresa, amb qui ha mantingut "un intens debat sobre la recuperació i l'autonomia europea".

 

Per altra banda, el vicepresident ha conversat també amb membres de l’Academia Europea Leadership i ha entregat els diplomes a la primera promoció d’estudiants del centre.

 

Podreu trobar fotografies de la visita aquí: https://audiovisual.ec.europa.eu/en/photo

Detalls

Data de publicació
1 juliol 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona